Політика конфіденційності для водіїв

Вступ.

Завдяки стрімкому розвитку інформаційних технологій гостро стало питання про забезпечення конфіденційності та захисту особистої інформації. Товариство з обмеженою відповідальністю «КЕБ ТЕХНОЛОДЖИ» (далі – Cab) приділяє багато уваги безпеці, в тому числі безпеці Ваших персональних даних, тому ми захищаємо вашу конфіденційність в жорсткій відповідності до дійсного законодавства. Ми розуміємо сучасні ризики цифрового світу і обіцяємо докладати максимум зусиль для забезпечення надійності збереження довірених нам персональних даних.

Ця Політика Конфіденційності (далі – Політика) має метою розкрити, які персональні та неперсональні дані ми збираємо через веб-сайт https://cab.ua/ (далі – Сайт), мобільні додатки «Cab Driver» для операційних систем Аndroid, iOS (далі – Мобільні додатки) та інші джерела, що можуть бути вказані у даній Політиці; як отримані персональні дані зберігаються, використовуються, умови їх надання третім особам, а також Ваші права та можливості впливу у даній сфері.

Дана Політика розповсюджується на всіх користувачів наших додатків, сайту і сервісів та їх персональні данні. Ви надаєте згоду з умовами даної Політики при реєстрації на Сайті чи у Мобільних додатках. Якщо Ви не згодні з умовами даної Політики, Ви не можете використовувати Сайт та Мобільні додатки.

Політика регулюється Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) у відношенні до користувачів Сайту та Мобільних Додатків.

Ми залишаємо за собою право вносити зміни в цю Політику, в тому числі у відповідності до нових вимог законодавства. Зміни, що вносяться до Політки, публікуються на цій сторінці Сайту (http://cab.ua/driver-privacy) та в Мобільних додатках.

Розділ 1. Персональні дані які ми збираємо.

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми збираємо персональні дані що надані Cab користувачами:

  • під час реєстрації на Сайті чи створення особистого профілю у Мобільних додатках, дані що збираються можуть містити ім’я, електронну адресу, пароль для входу, адресу проживання, фотографію користувача, документи державного зразка, що посвідчують особу, в тому числі водійське посвідчення, стаж водіння, дату народження, підпис, професію, вік, дані про судимості та правопорушення. Крім того, ці дані можуть містити відомості про транспортний засіб (фото, технічний паспорт), дані полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів а також налаштування користувача, ефективність та рейтинг користувача.

  • дані створені автоматично під час користування нашими сервісами, а саме: електронні дані, такі як: ip-адреса, файли cookie, інформація про апаратне та програмне забезпечення та пристрої, а також дані, що характеризують ці пристрої, їх налаштування, браузер, що використовується, дата та час виконання доступу до сервісів, інформація про активність, інформація про геолокацію та маршрути, транзакції, дані добровільно надані під час опитувань, статистичних спостережень.

  • отримані з інших джерел: з Вашого дозволу (Google+, Facebook, наших Партнерів, відповідно до умов Угод, укладених між Вами та нашими Партнерами тощо), з відгуків та оцінок користувачів, надані, у зв’язку з претензіями та спорами, з загальнодоступних джерел, від постачальників фінансових та рекламних послуг; служб, з перевірки даних наданих користувачем, з міркувань безпеки та уникнення шахрайства.

Ми можемо поєднувати інформацію, зібрану з цих джерел з іншою, що наявна в нашому розпорядженні.

Відповідно до нашої політики толерантності ми не збираємо дані, що можуть так чи інакше нанести образу чи шкоду користувачам (наприклад расова приналежність, особисті погляди з чутливих питань, гендер), суттєво вплинути на права та свободи користувачів у відповідності до діючого законодавства.

Розділ 2. Мета збору та обробки персональних даних.

Ми збираємо та використовуємо персональні дані, щоб створити надійні, безпечні та комфортні умови перевезень для усіх користувачів. Обробка здійснюється виключно на законних засадах:

1. Для виконання договірних зобов’язань перед користувачами, включаючи коректну роботу Сайту та Мобільних додатків;

Ми використовуємо надані вами персональні данні для створення та оновлення облікових записів на нашому сайті та в Мобільних додатках та для перевірки персональних даних на відповідність вимогам для співпраці, надання доступу до виконання перевезень, забезпечення можливості фінансових розрахунків та операцій. Інформація щодо персональних налаштувань облікових записів надійно зберігається та не передається стороннім особам.

При використанні мобільних пристроїв, Мобільні додатки для коректної та якісної роботи можуть отримувати доступи до служб і даних мобільних пристроїв, що відповідають за зв'язок, місцезнаходження та до пристроїв збереження даних, як внутрішніх так і зовнішніх (карти пам’яті). Доступ до служб та пристроїв можливий тільки у випадку надання Вами відповідного доступу.

  • Доступ до інтернету – використовується для обміну даними з сервером, що уможливлює роботу Мобільних додатків в режимі реального часу.

  • Дані про геолокацію та маршрути через отримання доступу до визначення координат на основі даних з GPS модулю та даних з інтернету (A-GPS) - використовуються для отримання поточного місцезнаходження користувача, аналізу географічного регіону, відстеження поїздок і надання інформації про них, забезпечення актуальною інформацією про замовлення та формування рекомендацій щодо покращення логістики переміщень.

  • Доступ до запису та зчитування з пам’яті телефону та зовнішніх карт пам’яті - використовується для тимчасового збереження фото при проходженні процесу віддаленої фотоперевірки автомобіля, а також ми можемо записувати деякі технічні тимчасові дані, що необхідні чи генеруються під час використання Мобільних додатків.

  • Доступ до виконання дзвінків - використовується для створення виклику через сервіси інтернет-телефонії.

  • Запуск сервісів в фоні – дає можливість програмі безперебійно працювати, якщо екран замкнений чи програма згорнута, що дає можливість миттєво та вчасно сповіщати користувача про актуальну інформацію щодо наявних замовлень чи сповіщень, що є основою надання якісних послуг з інформування з боку Саb.

  • Доступ до камери та ліхтарика – використовується для процесу віддаленої фотоперевірки, з метою забезпечення захисту користувачів і сервісів. Ми періодично збираємо та аналізуємо інформацію надану користувачами на актуальність та відповідність дійсності з міркувань безпеки. Також ми надаємо фото водія та обмежену інформацію про автомобіль користувачу, для ідентифікації.

Також на основі обробки персональних даних ви отримуєте інформацію про Ваш рейтинг та ефективність Вашої роботи.

2. Для забезпечення роботи служби підтримки;

Наша служба підтримки, володіючи персональними даними користувачів у межах власної необхідності, матиме змогу ефективніше та швидше надавати допомогу та відповідати на запитання, що виникають під час використання сервісів Сайту та Мобільних додатків та будь-які пов’язані запитання.

Ми можемо використовувати автоматичну систему визначення номеру телефону, щоб ідентифікувати користувача та його замовлення для економії часу та комфортного спілкування. Бесіди з представниками служби підтримки можуть прослуховуватися в режимі реального часу, або записуватися у цілях контролю якості обслуговування. Записи зберігаються впродовж короткого терміну та видаляються автоматично, крім випадків коли ми вирішимо зберегти їх на довший термін (в тому числі, у випадках та підозрах пов’язаних з розслідуванням порушень законодавства)

3. Для забезпечення дотримання вимог, встановлених законодавством;

Ми можемо використовувати зібрані особисті дані на вимогу регулятивних органів, державних установ чи у відповідь на офіційний законний запит і виключно у межах діючого законодавства. Також дана інформація може використовуватися для вирішення скарг та спорів у рамках діючого законодавства.

4. Для забезпечення наших законних інтересів у цілях підтримки, удосконалення та поліпшення наших сервісів.

В даній частині, ми завжди будемо дотримуватися балансу між власними інтересами та захистом Ваших персональних даних, з превалюванням останнього.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КЕБ ТЕХНОЛОДЖИ"
ЄДРПОУ 41586298
03179, м. Київ, проспект Перемоги, будинок 131-А, офіс 130
Телефон: +380445005599
Платник податку на прибуток на загальній системі